Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​ ✓ Garantiordning ✓ +100 års erfaring ✓ Private og erhverv

​El-installation udføres af kompetent el-installatør

Er du ved at bygge drømmehuset eller lave en stor ombygning og har brug for et erfarent og kvalitetsbevidst firma til at stå for din el-installation, så vælg Beyer & Jensen A/S til din opgave.

Vi er beliggende i Skovlunde nær Ballerup og Herlev, men har også mange kunder fra resten af Storkøbenhavn samt Nordsjælland.

Vi har mange års erfaring med alle former for arbejde med el-installation i både private hjem samt i virksomheder, og derfor er du garanteret en professionel el-installation i højeste kvalitet.

Rådgivning af el-installation

Mulighederne ved nyinstallation af el er enorme, fordi der findes mange forskellige løsninger, uanset om det drejer sig om installation af ​stærkstrøm, IHC-styringer, energiløsninger eller måske maskininstallationer. ​Derfor er det en god idé at tage os med på råd fra starten. 

Med udgangspunkt i dine ønsker kan vi hjælpe dig med at finde frem til den el-installation, som passer præcis til dine behov.

Få et uforpligtende tilbud på en installation i dag

Om det er en omfattende eller en lille opgave med el-installation du skal have løst, så påtager vi os hellere end gerne opgaven.

Vi leverer altid et professionelt stykke arbejde, som er færdigt til den aftalte tid, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på den el-installation, som du har brug for.

Du er velkommen til at ringe på telefon 39 62 18 19 og tage en snak med os om opsætning af en ny elektrisk installation, og hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også sende en e-mail til mail@beyerjensen.dk.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Beyer & Jensen A/S dækker hele Storkøbenhavn. Vi kører bl.a. i følgende byer: Hellerup, Gentofte, Skovlunde, Ballerup og resten af Nordsjælland.

​ Firmainformation

Beyer & Jensen A/S

CVR: 15370491​

Kontaktinformation

Telefon:​ 39 62 18 19

E-mail:​ mail@beyerjensen.dk