Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​ ✓ Garantiordning ✓ +100 års erfaring ✓ Private og erhverv

​IHC wireless og IHC styring tilbydes til gode priser

​​Der findes et væld af muligheder inden for el-automatik til både private hjem og virksomheder. 

Hos Beyer & Jensen A/S har vi mange års erfaring med både el-installation og reparationer af alle former for el-automatik her i blandt IHC Wireless.

Vi er beliggende i Skovlunde nær Ballerup og Herlev, men har også mange kunder fra resten af Storkøbenhavn samt Nordsjælland.

IHC styring og IHC wireless installeres professionelt

Så skal du have lavet IHC styring - IHC Wireless, andre trådløse el-installationer eller netværksarbejde, så kan vi sikre dig en professionel installation af IHC Wireless i højeste kvalitet.

Vores arbejde med IHC Wireless er kvalitetsautomatik

Som med alt andet el-arbejde er kvaliteten af både produkterne og installationen afgørende for holdbarhed og funktionalitet, når det drejer sig om automatik.

Derfor bruger vi også kun kvalitetsprodukter, som sikrer dig velfungerende automatik, uanset om det drejer sig om IHC wireless, styringer, netværk eller en helt fjerde form for automatik.

Rådgivning og tilbud på IHC Wireless

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på installation eller reparation af IHC Wireless eller andet automatik, hvad enten det kun drejer sig om kabling, eller om det er en komplet og omfattende installation.

Den erfaring med automatik og IHC Wireless, som vi gennem mange år i branchen har opbygget, lader vi gerne vores kunder komme til gode.

Derfor er du mere end velkommen til at spørge os til råds, hvis du er i tvivl om, hvilke muligheder du har med hensyn til automatik og opsætning af IHC Wireless.

Ring på 39 62 18 19 eller send os en e-mail på: mail@beyerjensen.dk og få råd til opsætning af el-automatik og IHC Wireless.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Beyer & Jensen A/S dækker hele Storkøbenhavn. Vi kører bl.a. i følgende byer: Hellerup, Gentofte, Skovlunde, Ballerup og resten af Nordsjælland.

​ Firmainformation

Beyer & Jensen A/S

CVR: 15370491​

Kontaktinformation

Telefon:​ 39 62 18 19

E-mail:​ mail@beyerjensen.dk